Dragi prieteni!


Multe schimbări se întâmplă în lumea dansului ca niciodată! În timpul existenței diferitelor federații, multe întrebări și probleme care nu mai pot aștepta acum s-au acumulat. Este timpul pentru un nou capitol în istoria sportului de dans!


Suntem bucuroși să vă informăm despre crearea unei noi organizații sportive de dans - Romanian Dance Sport League (RDSL) ! Principalele principii ale activității sale vor fi democrația, legitimitatea, respectarea onestă a reglementărilor privind carta și respectarea reperelor declarate. Scopul activității RDSL este de a coordona activitățile organizațiilor de dans, cluburi și de a se alătura specialiștilor pentru dezvoltarea și promovarea sportului de dans.

 

Fiecare dansator, antrenor, adjudecator ar trebui să aibă dreptul la o alegere liberă de organizare și la evenimente în care ar dori să participe. RDSL este o altă alternativă, o nouă cale și o oportunitate suplimentară de a pune în practică în dansurile sportive oricine dorește, este un spațiu liber de dans în care barierele de intrare sunt reduse la minimum.

 

Libertatea dansului și a deschiderii nu este doar un slogan publicitar pentru noi, ci, de fapt, o regulă importantă. Participanții din toate organizațiile de dans au voie să danseze în evenimentele World Dance Council, WDC A.

 

omanCondiții favorabile pentru cooperare și asistență garantată în desfășurarea de evenimente vor fi sugerate organizatorilor competițiilor. Suntem, de asemenea, deschisi la cooperarea cu cluburile naționale de dans și artistice, care sunt dispuse să-și unească forțele și să intre în Uniunea noastră! Dacă vă împărtășiți opiniile noastre - suntem mereu bucuroși să vedem oameni de aceeași înălțime în rândurile Romanian Dance Sport League!